П`ятниця, 26.04.2024, 05:53
Приветствую Вас Гість | RSS
Афиша | Регистрация | Вход
АФИША РАЗВЛЕЧЕНИЙ УКРАИНЫ - AzartINFO
Мы в соцсетях
Все мероприятия
Заведения в Украине
Выставки [240]
Галереи [88]
Детям [280]
Клубы [1076]
Концерты [1147]
Красота [125]
Магазины [27]
Ночная жизнь [1053]
Праздники [412]
Путешествия [78]
Развитие [304]
Рестораны [2349]
Спорт [109]
Театр [181]

Развлечения в Украине
Афиша
Кино
Киев
Симферополь
Винница
Днепропетровск
Донецк
Житомир
Запорожье
Ивано-Франковск
Кировоград
Луганск
Луцк
Львов
Николаев
Одесса
Полтава
Ровно
Сумы
Тернополь
Ужгород
Харьков
Херсон
Хмельницкий
Черкассы
Чернигов
Черновцы
Новости культуры
Вкусные рецепты [31]
Кинотеатры [101]
Концерты [42]
Красота и здоровье [134]
Отдых и мероприятия [113]
Полезные услуги [136]
Театры [9]
Фестивали [19]
Цирк и юмор [24]
Интересные места для посещения [47]
Полезные советы [181]
Музеи [64]
Реклама
Афиша событий
  • Особливі поховання...
  • Лідером з постачан...
  • російських диплома...
  • “Твоя фортеця” нед...
  • Пресс гидравлическ...
  • Сервис покупки и п...
  • Международный джаз...
  • Международный джаз...
  • Международный джаз...
  • Детские товары и и...
  • Услуги термической...
  • Международный фест...
  • Вход на сайт
    Афиша » 2022 » Грудень » 13 » Рейтинг найкращих серіалів 2022 року опублікував IMDb

    Уважаемые посетители! На страницах нашего проекта Вы можете бесплатно опубликовать любую информацию о коммерческих заведениях на территории Украины или разместить информацию о продаже товаров и услуг! Для этого необходимо перейти по ссылке и заполнить форму добавления информации:

    >> добавить магазин, бар, кафе, ресторан, гостиницу и пр. <<


    15:46
    Рейтинг найкращих серіалів 2022 року опублікував IMDb
    Афиша Кинотеатры онлайн: Рейтинг найкращих серіалів 2022 року опублікував IMDb онлайн

    Інтернет-ресурс Internet Movie Database (IMDb) традиційно підбив підсумки року, відібравши найкращі фільми та серіали 2022 року.

    IMDb обирає серіали виключно за кількістю відвідувань їх сторінок на сайті і в додатку. Аудиторія сайту становить близько 200 мільйонів користувачів, і ось що вони вибрали.

        Винаходячи Анну

    Серіал "Винаходячи Анну" заснований на історії шахрайки Анни Сорокіної — зірки Instagram, яка, прикидаючись спадкоємицею багатої німецької сім'ї, стала помітною фігурою нью-Йоркського бомонду.

        Озарк 4 сезон

    Нещастя Марті та Венді Борода, пов'язані з відмиванням грошей, тримали шанувальників "Озарка" на гачку протягом чотирьох сезонів, відчуваючи гарячкову потребу дізнатися, як складуться справи з мексиканським наркокартелем. Фінальні епізоди завершилися захоплюючим завершенням і виступом Джулії Гарнер, яка отримала премію "Еммі", як незабутня Рут Ленгмор.

        Пісочний чоловік

    Сюжет розвивається навколо повелителя снів Морфея. Той сімдесят років перебував у полоні у окультиста. Після виходу з ув'язнення герой розуміє, що світ сильно змінився. Йому належить знову знайти силу, відродити своє царство і зрозуміти, як конкретно змінився він сам.

        Місячний лицар

    Головний герой історії — Стівен Грант — колишній морпіх, який намагається забути своє минуле, страждає від дисоціативного розладу особистості і стає маріонеткою в грі давньоєгипетського бога Місяця. З цього моменту народжується новий персонаж Марк Спектор або місячний лицар. Розібратися в хитросплетіннях сюжету можна тільки після перегляду захоплюючої саги на каналі стрімінгового ТБ Дісней+.

        Пацани 3 сезон

    "Пацани" 3 сезон — продовження серіалу про команду, яка бореться з пануванням супергероїв і виводить їх на чисту воду. Серіал заснований на коміксах Гарта Енніса та Даріка Робінсона. Перший сезон вийшов у 2019 році.

        Ейфорія 2 сезон

    Американський серіал від телеканалу НВО викликав чималий інтерес у жителів різних країн. Він заснований на однойменному успішному ізраїльському проекті, який знімався за реальними подіями з життя підлітка, убитого біля клубу. Автор адаптації не просто взяв більш сучасні теми і переніс дію в США. Левінсон перетворив "Ейфорію" в неймовірно естетичний твір, тонко і неоднозначно розкриваючого проблеми молодого покоління.

        Володар перснів: Персні влади

    Дія серіалу розгортається в Середзем'ї задовго до заснування Братства персню. Молода ельфійка Галадріель у що б то не стало хоче знайти і перемогти Саурона, ватажка сил зла. Паралельно глядачам показують передісторію напівельфа Елронда і ельфа Келебрімбора. Їм судилося разом викувати Кільця влади.

        Краще телефонуйте Солу 6 сезон

    "Краще телефонуйте Солу" 6 сезон (він же останній) — продовження спін-оффу "Пуститися берега" про адвоката Соле Гудмана. Цього разу герой продовжує займатися кримінальними махінаціями, а протистояння між картелем сім'ї Саламанка і Густаво Фрінгом доходить до крайньої точки.

        Будинок дракона

    Серія приквелів "Гра престолів" відразу ж побила рекорди переглядів, зібравши найбільшу аудиторію прем'єри нового оригінального серіалу в історії HBO. Не дивно, що " Будинок дракона" отримав майже негайне продовження другого сезону.

        Дивні дива 4 сезон

    Події нового сезону одного з найпопулярніших проектів останніх років розгортаються через шість місяців після закінчення третього. Хокінс все ще відновлюється після нападу Свіжовичавця розуму і битви за "Старкорт", а Джойс, Джонатан, Вілл і Оді намагаються почати нове життя в Каліфорнії. У цей час Хоппер перебуває під вартою на Камчатці, де його змушують працювати і брати участь в дивних експериментах радянських вчених, зокрема битися з Демогоргонами на смерть.

    Категория: Кинотеатры | Просмотров: 80 | | Теги: iMDB, серіал, Рейтинг | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    ComForm">
    avatar
    Реклама
    Афиша развлечений
    Архив новостей
    Афиша кинофильмов
    СКОРО
    Наши партнеры
  • Статистика

    AzartINFO.kr.ua - афиши и развлечения твоего города© 2011-2024 | Хостинг від uCoz