Четвер, 25.04.2024, 12:29
Приветствую Вас Гість | RSS
Афиша | Регистрация | Вход
АФИША РАЗВЛЕЧЕНИЙ УКРАИНЫ - AzartINFO
Мы в соцсетях
Все мероприятия
Заведения в Украине
Выставки [240]
Галереи [88]
Детям [280]
Клубы [1076]
Концерты [1147]
Красота [125]
Магазины [27]
Ночная жизнь [1053]
Праздники [412]
Путешествия [78]
Развитие [304]
Рестораны [2349]
Спорт [109]
Театр [181]

Развлечения в Украине
Афиша
Кино
Киев
Симферополь
Винница
Днепропетровск
Донецк
Житомир
Запорожье
Ивано-Франковск
Кировоград
Луганск
Луцк
Львов
Николаев
Одесса
Полтава
Ровно
Сумы
Тернополь
Ужгород
Харьков
Херсон
Хмельницкий
Черкассы
Чернигов
Черновцы
Новости культуры
Вкусные рецепты [31]
Кинотеатры [101]
Концерты [42]
Красота и здоровье [134]
Отдых и мероприятия [113]
Полезные услуги [136]
Театры [9]
Фестивали [19]
Цирк и юмор [24]
Интересные места для посещения [47]
Полезные советы [181]
Музеи [64]
Реклама
Афиша событий
  • Особливі поховання...
  • Лідером з постачан...
  • російських диплома...
  • “Твоя фортеця” нед...
  • Пресс гидравлическ...
  • Сервис покупки и п...
  • Международный джаз...
  • Международный джаз...
  • Международный джаз...
  • Детские товары и и...
  • Услуги термической...
  • Международный фест...
  • Вход на сайт
    Афиша » 2022 » Листопад » 20 » Японський посадковий модуль запустить SpaceX на Місяць

    Уважаемые посетители! На страницах нашего проекта Вы можете бесплатно опубликовать любую информацию о коммерческих заведениях на территории Украины или разместить информацию о продаже товаров и услуг! Для этого необходимо перейти по ссылке и заполнить форму добавления информации:

    >> добавить магазин, бар, кафе, ресторан, гостиницу и пр. <<


    13:24
    Японський посадковий модуль запустить SpaceX на Місяць
    Афиша Интересные места для посещения онлайн: Японський посадковий модуль запустить SpaceX на Місяць онлайн

    28 листопада запланований запуск посадкового модуля Hakuto-R компанії ispace із Токіо до кратера Атлас на Місяці, щоб підготуватися до м’якого приземлення, яке може стати першим в історії приватною компанією на поверхні Місяця.

    Hakuto-R підніметься на вершині ракети SpaceX Falcon 9 зі станції космічних сил Флориди на мисі Канаверал і прибуде на Місяць не раніше квітня 2023 року. Після приземлення Hakuto-R розгорне невеликий марсохід Об’єднаних Арабських Еміратів під назвою Rashid. Чотириколісний марсохід вивчатиме Місяць протягом 14 земних днів за допомогою камери з високою роздільною здатністю, тепловізора, мікроскопа та зонда, призначеного для дослідження електричних зарядів на поверхні Місяця.

    Однак незрозуміло, чи стане Hakuto-R першим приватним підприємством, яке м’яко приземлиться на Місяць. NASA доручило компанії Intuitive Machines запустити місячний посадковий модуль Nova-C , запланований на березень 2023 року, а місячний посадковий модуль Peregrine від Astrobotic підніметься в першому кварталі 2023 року, згідно з календарем запуску Spaceflight Now. На цій ранній стадії важко сказати, яка з цих компаній приземлиться першою.

    "Наша перша місія закладе основу для розкриття потенціалу Місяця та перетворення його на міцну та динамічну економічну систему", — сказав у заяві Такеші Хакамада, засновник і генеральний директор ispace. У четвер (17 листопада), через день після того, як НАСА розпочало свою місячну програму Artemis для людини з успішним запуском на Місяць Artemis 1 без екіпажу.

    Безпечно висадитися на Місяць важко, особливо для приватних компаній, які не мають ресурсів національного уряду. Наприклад, приватно фінансований SpaceIL посадковий модуль Beresheet розбився під час спроби приземлення. 2019. Але все одно настає нова ера, коли на Місяці кишать невеликі комерційні посадкові апарати, щоб допомогти прокласти шлях для майбутніх висадок людей.

    Програма NASA Artemis підтримує флот таких компаній, як ispace, Astrobotic і Intuitive Machines в рамках програми Commercial Lunar Payload Services (CLPS), яка забезпечить ще більше роботизованих місій на поверхню в найближче десятиліття. (Hakuto-R не підтримується CLPS, але NASA доручила партнеру ispace Дрейперу очолити команду, яка здійснить сміливу посадку на дальньому боці Місяця, яка має відбутися не раніше 2025 року.)

    Основне місце посадки Хакуто-R, кратер Атлас, знаходиться на північно-східному квадранті Місяця поблизу Маре Фрігоріс ("Море Холоду"). Місце було обрано, щоб "забезпечити гнучкість під час операцій", як повідомили в ispace, але компанія не оприлюднила багато деталей, окрім того, що сайт дозволяє використовувати "кілька непередбачених ситуацій" під час тривалої транзитної фази місії.

    "Ретельний розгляд критеріїв цільового місця включав тривалість безперервного сонячного освітлення та видимість зв’язку із Землі", — написали представники ispace. "Альтернативні цілі приземлення включають Lacus Somniorum, Sinus Iridium і Oceanus Procellarum, серед інших".

    "Хакуто", що в перекладі з японської означає "білий кролик", так називалася команда ispace, яка отримала премію Google Lunar X-Prize (GLXP). GLXP запропонував 20 мільйонів доларів першій приватній групі, яка зможе висадитися на Місяць і виконати кілька завдань, але в 2018 році приз не отримав жоден переможець.

    Hakuto-R ("R" означає "перезавантажений") спочатку планувалося висадитися на Місяць у 2021 році, але було відкладено через технічні проблеми та інші проблеми. Компанія прагне створити умови для поселення людей за допомогою місячного водяного льоду, який можна добувати на місці.

    Однак незрозуміло, чи стане Hakuto-R першим приватним підприємством, яке м’яко приземлиться на Місяць. NASA доручило компанії Intuitive Machines запустити місячний посадковий модуль Nova-C, запланований на березень 2023 року, а місячний посадковий модуль Peregrine від Astrobotic підніметься в першому кварталі 2023 року, згідно з календарем запуску Spaceflight Now.(відкривається в новій вкладці). На цій ранній стадії важко сказати, яка з цих компаній приземлиться першою.

    "Наша перша місія закладе основу для розкриття потенціалу Місяця та перетворення його на міцну та динамічну економічну систему", — сказав у заяві Такеші Хакамада, засновник і генеральний директор ispace у четвер (17 листопада), через день після того, як НАСА розпочало свою місячну програму Artemis для людини з успішним запуском на Місяць Artemis 1 без екіпажу.

    Категория: Интересные места для посещения | Просмотров: 91 | | Теги: SpaceX, модуль, посадковий, місяць | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    ComForm">
    avatar
    Реклама
    Афиша развлечений
    Архив новостей
    Афиша кинофильмов
    СКОРО
    Наши партнеры
  • Статистика

    AzartINFO.kr.ua - афиши и развлечения твоего города© 2011-2024 | Хостинг від uCoz