П`ятниця, 19.04.2024, 06:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Афиша | Регистрация | Вход
АФИША РАЗВЛЕЧЕНИЙ УКРАИНЫ - AzartINFO
Мы в соцсетях
Все мероприятия
Заведения в Украине
Выставки [240]
Галереи [88]
Детям [280]
Клубы [1076]
Концерты [1147]
Красота [125]
Магазины [27]
Ночная жизнь [1053]
Праздники [412]
Путешествия [78]
Развитие [304]
Рестораны [2349]
Спорт [109]
Театр [181]

Развлечения в Украине
Афиша
Кино
Киев
Симферополь
Винница
Днепропетровск
Донецк
Житомир
Запорожье
Ивано-Франковск
Кировоград
Луганск
Луцк
Львов
Николаев
Одесса
Полтава
Ровно
Сумы
Тернополь
Ужгород
Харьков
Херсон
Хмельницкий
Черкассы
Чернигов
Черновцы
Новости культуры
Вкусные рецепты [31]
Кинотеатры [101]
Концерты [42]
Красота и здоровье [134]
Отдых и мероприятия [113]
Полезные услуги [136]
Театры [9]
Фестивали [19]
Цирк и юмор [24]
Интересные места для посещения [47]
Полезные советы [181]
Музеи [64]
Реклама
Афиша событий
  • Особливі поховання...
  • Лідером з постачан...
  • російських диплома...
  • “Твоя фортеця” нед...
  • Пресс гидравлическ...
  • Сервис покупки и п...
  • Международный джаз...
  • Международный джаз...
  • Международный джаз...
  • Детские товары и и...
  • Услуги термической...
  • Международный фест...
  • Вход на сайт
    Афиша » 2019 » Липень » 28 » Як знайти роботу, не маючи досвіду

    Уважаемые посетители! На страницах нашего проекта Вы можете бесплатно опубликовать любую информацию о коммерческих заведениях на территории Украины или разместить информацию о продаже товаров и услуг! Для этого необходимо перейти по ссылке и заполнить форму добавления информации:

    >> добавить магазин, бар, кафе, ресторан, гостиницу и пр. <<


    13:53
    Як знайти роботу, не маючи досвіду
    Афиша Полезные советы онлайн: Як знайти роботу, не маючи досвіду онлайн

    Так уже повелося, що роботодавець вважає за краще брати на роботу тих, хто вже зарекомендував себе, має кілька років стажу за фахом. Звичайно, це цілком обґрунтовано і зрозуміло - такий працівник не вимагає великих фінансових вкладень, йому не потрібно стажуватися, можна відразу довірити відповідальну ділянку і не боятися, що він провалить роботу. Але що ж робити тому, хто ще не встиг зарекомендувати себе і тільки намагається знайти роботу після закінчення навчального закладу? Хто чекає його на підприємстві? Спробуємо знайти відповідь, але спочатку зауважимо, що пошук роботи варто здійснювати завжди онлайн, зокрема на ресурсі pro-robotu.ua.

    З чого почати пошуки роботи

    Звичайно, це дуже болюче питання, тому серед випускників коледжів і ВНЗ так багато тих, хто ніяк не може знайти роботу. Причин тут декілька, одна з основних - випускник має завищену самооцінку і амбіції. Не маючи досвіду, він, тим не менш, хоче отримати все і відразу:

    1. гарне місце з пристойною заробітною платою;
    2. бажано житло;
    3. перспективу росту.

    На менше, він не згоден. Як не сумно, але в більшості випадків справа йде саме так. Мало хто погодиться, маючи диплом про закінчення ВУЗу, піти на рядову, низькооплачувану роботу з профільної спеціальності, щоб через кілька років мати можливість піднятися кар'єрними сходами. Тому таких випускників можна зустріти в праці де завгодно, але тільки не за своїм профілем. Безумовно, це особистий вибір кожного, але якщо випускник ВУЗу впевнений у своєму професіоналізмі, він дуже швидко підніметься зі своєї початкової сходинки і займає гідне місце на кар'єрних сходах.

    Для таких цілеспрямованих молодих людей дуже швидко відкриються всі двері, а рівень заробітної плати перевищить середню планку - професіоналізм в усі часи цінувався дорого. На перших же порах потрібно приготуватися до того, щоб гідно показати себе. А починати потрібно з пошуку роботи. Цілком ймовірно, що на тому підприємстві, куди випускник ВНЗ мріє прийти працювати, є будь-які вакансії, хоча б частково відповідні його профілю - потрібно погоджуватися на них з далекою перспективою.

    Напрацьовуйте практику

    Звичайно, було б непогано напрацьовувати практику ще під час навчання - в цьому випадку на співбесіді з потенційним роботодавцем це послужить доказом того, що такий-сякий досвід у вас все ж є, а якщо до резюме буде прикладена ще і характеристика - це буде взагалі чудово.

    Цілком можливо на початковому етапі знайти не дуже престижну роботу, яка допоможе вам отримати необхідну практику. Надалі це зіграє свою позитивну роль в пошуку нової роботи. Важливу роль тут відіграватиме і то, як оформлено ваше резюме. Потрібно постаратися зробити його презентабельним, оформити за всіма правилами, щоб воно було інформативним, легко читалося і звертало на себе увагу роботодавця.

    Резюме можна не тільки відправляти на електронну пошту потенційним роботодавцям, а й розміщувати оголошення про свої послуги на сайтах в інтернеті, даючи посилання на своє резюме. Так буде більше можливості швидко знайти роботу.

    Відправивши резюме, обов'язково через 1-2 дня зателефонуйте в компанію і поцікавтеся, чи отримали вони ваше резюме. Вам навряд чи відразу скажуть результат, але зате це буде відмінним приводом звернути увагу на своє резюме. Якщо ніхто не передзвонив вам протягом наступного тижня - зателефонуйте самі, вам точно скажуть, чи можете ви на щось розраховувати.

    Не втрачайте часу дарма, чекаючи запрошення на співбесіди:

    1. вдосконалюйте свої навички та вміння;
    2. вивчіть правила хорошого тону;
    3. прочитайте літературу про те, як потрібно поводитися на співбесіді, щоб справити хороше враження на роботодавця.

    Однак не потрібно впадати у відчай, якщо протягом тривалого часу пошуки потрібної роботи не увінчалися успіхом - через цей етап проходили всі, хто пізніше зумів знайти роботу. Її домагаються найбільш наполегливі претенденти.

    Категория: Полезные советы | Просмотров: 416 | | Теги: пошук, онлайн, вакансія, робота | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    ComForm">
    avatar
    Реклама
    Афиша развлечений
    «  Липень 2019  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Архив новостей
    Афиша кинофильмов
    СКОРО
    Наши партнеры
  • Статистика

    AzartINFO.kr.ua - афиши и развлечения твоего города© 2011-2024 | Хостинг від uCoz